Juridische hulp bij een arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer? Neem dan een advocaat van onze arbeidsrecht advocaat in de arm die u juridisch bij kan staan. Een arbeidsconflict is vervelend en kan bovendien verstrekkende gevolgen hebben. Met onze expertise en jarenlange ervaring kunnen we u op deskundige wijze bijstaan.

Door professionele hulp in te schakelen is de kans kleiner dat de situatie uit de hand loopt. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wij maken een inschatting van de situatie voor u. Wacht niet te lang met het inschakelen van rechtsbijstand, hoe eerder u hulp inschakelt, hoe beter de situatie onder controle gehouden kan worden.

Conflict met uw werkgever?

Een arbeidsconflict kan op verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld over de vraag of het wel of niet verlengen van een arbeidscontract, of iemand recht heeft op een contract heeft voor (on)bepaalde tijd, over arbeidsongeschiktheid, ziekte, maar ook over een concurrentiebeding, een relatiebeding en nevenwerkzaamheden. In veel gevallen ontstaan conflicten over de vraag of er sprake is van disfunctioneren. Soms volgt een ontslagprocedure en in veel gevallen wordt onderhandeld over een afvloeiingsregeling. Neem bij een conflict met uw werkgever ons advocatenkantoor uit Groningen in de arm, zodat we u uitgebreid kunnen adviseren in uw situatie.