Juridische hulp bij een arbeidsconflict

Als er op de werkvloer een conflict ontstaat, kan dit grote gevolgen hebben. Arbeidsconflicten gaan vaak over onderwerpen als (dreigend) ontslag, concurrentiebeding of (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid. Het is aan te raden om deskundige juridische hulp in te schakelen bij een arbeidsconflict.

Laat u goed adviseren over uw opties, rechten en plichten zodat u weloverwogen de juiste keuzes kunt maken. Veelal worden uw handelingen bepaald door uw emoties rondom een arbeidsconflict. Dit pakt vaak niet goed uit. Zorg er daarom voor dat u een ervaren arbeidsrecht advocaat inschakelt met de juiste expertise. In Groningen kunt u daarvoor bij uw arbeidsrecht advocaat terecht.

Uw rechten en plichten

Waar uw conflict ook over gaat, zorg ervoor dat u altijd goed op de hoogte bent van uw rechten en plichten. Als werknemer bent u goed beschermd, maar ook werkgevers hebben rechten en plichten. Zorg ervoor dat u weloverwogen beslissingen neemt bij een arbeidsconflict, schakel daarom onze expertise in!

Conflicten op de werkvloer leiden veelal tot onrust binnen de organisatie en resulteert meer dan eens in een ziekmelding. Uiteindelijk is niemand gebaat bij dergelijke geschillen en is het zaak om snel een oplossing te bereiken. Soms kan een goed gesprek tussen beide partijen en eventuele objectieve buitenstaanders helpen, maar soms ook is het beter dat de partijen afscheid van elkaar nemen. In Groningen en omstreken kunt u onze hulp inschakelen, wat voor conflict u ook heeft.