Uw ervaren advocatenkantoor

In Groningen en in de wijde omgeving van Groningen kunt u een beroep doen op de kennis en ervaring van onze arbeidsrecht advocaten. Als er tussen werkgever en werknemer een probleem ontstaat, bieden wij als advocatenkantoor de juiste juridische ondersteuning. De relatie tussen werkgevers en werknemers verloopt immers niet altijd probleemloos.

Sinds 2008 houdt ons advocatenkantoor zich bezig met allerlei facetten binnen het arbeidsrecht. Onze medewerkers adviseren u onder meer over ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid, re-integratie, arbeidsconflicten, arbeidsovereenkomsten. Onze cliënten zijn voornamelijk ondernemers uit het MKB, die werkzaam zijn in verschillende bedrijfstakken van bouw tot gezondheidszorg. Ook particulieren kunnen in Groningen en omgeving onze hulp inschakelen. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wij werken niet op basis van gefinancierde rechtshulp.

Specialisaties van ons advocatenkantoor

Onze arbeidsrecht specialisten zetten zich volledig in om voor u uw recht te halen. Onze ervaren medewerkers inventariseren uw specifieke situatie en stellen een efficiënt actieplan op. Niet alleen als uw zaak valt onder het arbeidsrecht, ook binnen andere rechtsgebieden zijn wij in Groningen actief. Zo zijn wij ook uw advocaat voor zaken die vallen onder het:

  • Faillissementsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Contractenrecht
  • Insolventierecht

Binnen elk van deze vakgebieden staan een aantal van onze medewerkers voor u klaar. Zij beschikken over de juiste kennis om u uitstekend te kunnen adviseren en te ondersteunen bij juridische procedures.